ARTICLE EQUILIBRIUM – MAGAZINE LLEIDA No. 62

Benestar a les Empreses

En aquesta nova edició de la revista us volem parlar de la nostra proposta de treball, innovadora i pionera,  per millorar el BENESTAR a les EMPRESES i la qualitat de vida laboral dels seus treballadors.  A Equilibrium estem molt agraïts a l’empresa Autobusos Lleida per donar-nos la seva confiança quan tot just iniciàvem el projecte i poca gent ens coneixia, l’any 2017.

Vàrem poder fer una aposta diferent i innovadora de treball de cos i ment amb els treballadors d’Autobusos Lleida. Els resultats positius i de millores ens van fer creure en el projecte i a dia d’avui estem col.laborant amb l’empresa Plus Fresc i alguna altra que encara no podem desvetllar. També hem pogut fer xerrades i formacions a empreses com Turrons i Mel Alemany, Creu Roja de Lleida, escoles i alguna escola bressol de la província.

El denominador comú és la millora de la qualitat de vida dels treballadors a través de programes totalment específics i adaptables a cada lloc de treball i tipus de feina. La nostra proposta multidisciplinar ens permet abordar dues de les principals causes de baixes laborals: per una banda els dolors musculo-esquelètics i per l’altra l’estrès.

L’acondicionament físic és un dels pilars dels nostres programes. Té la funció de “polipastilla” ja que aporta la millora de tot l’engranatge personal. Recordem que l’activitat física té múltiples beneficis per la salut física i també mental. Des d’Equilibrium ho sabem i per aquest motiu animem a totes les empreses a què potenciïn tant a nivell preventiu com de tractament la realització d’activitat física.

Si fem un cop d’ull a empreses com Apple, Google, Gallina Blanca, entre d’altres… es va observant aquesta tendència a millorar la productivitat i reduïr les baixes laborals, tenint a les seves pròpies instal.lacions petits gimnassos, espais de relaxació, per fer ioga, meditació, entre d’altres. Nosaltres som aquest espai i un equip de professionals especialitzats amb la salut per aquelles empreses que vulguin fer una aposta innovadora per millorar la seva productivitat i la reducció de baixes laborals.

Per últim volem fer un apunt sobre el Mindfulness, una tècnica d’entrenament mental per aprendre a viure el moment present. Als nostres programes és el segon pilar, igual d’important que el primer, essent una tècnica molt potent per a reduïr l’estrès, millorar la concentració i el control emocional entre d’altres.

Tant si ets treballador com empresari, Equilibrium és la resposta per la teva empresa i per la millora de la teva qualitat de vida personal i laboral. No t’ho pensis més i aposta pel present!

Equilibrium et pot fer un estudi i una proposta específica per la teva empresa sense cap compromís.

 

Facebook
Twitter