Comencem 2021!

Amb el començament d’any i acabades les festes nadalenques amb els excessos associats a elles afloren els nous propòsits: un ritual que es segueix cada any. Entre els  nous propòsits n’hi ha uns que any rera any es van repetint,  el de fer més Activitat Física i/o apuntar-se a un gimnàs, la pèrdua de pes, inciar una vida més saludable. Malauradament aquests propòsits acostumen a ser de curta durada  per la major part de les persones. S’observa un alt índex de baixes al poc temps d’haver-se apuntat a una instal.lació de serveis d’activitat física, concretment entre els 3 primer mesos. 

A Equilibrium tenim estudiats els perquès: coneixem les causes de la baixada de la motivació i eufòria incial. Per aquest  motiu sabem de la importància de fer un gran acopanyament durant els primers mesos, oferint  un pla dietètic i  d’activitat física que faran menys costa amunt l’aconseguir els resultats.  La desafecció cap a l’activitat física que t’ha acompanyat al llarg dels anys la recordaràs fins i tot amb extranyesa a partir de l’experiència Equilibrium.

Et plantejarem un pla totalment personalitzat i adaptat a les teves possibilitats on abordarem tots aquells aspectes que la investigació científica conclou com a clau per a la pèrdua de pes: l’activitat física adient a  les teves possibilitats i efectiva per dur a terme els teus objectius, un pla dietètic totalment a mida al teu dia a dia a partir d’un anàlisi pormenoritzat i un treball d’allò que més et costa… Tot per a satisfer els teus propòsits i no haver de buscar mai més excuses.

Et sentiràs com a casa a través del nostre tracte a més de personalitzat, proper, en un ambient entre usuaris magnífic!

Què et sembla? T’animes a tenir una experiència Equilibrium Cosment Lleida? No et deixarem indiferent!!!

Ahh i pel preu no et preocupis, tenim les millors tarifes on inclouem molts serveis combinats per a que el teu canvi sigui integral i complet!

Mira els nostres serveis de nutrició!