PACK EMBARÀS CONSCIENT

L’ Embaràs és un moment vital molt significatiu pels futurs pares i sobretot per l’embrió i/o el fetus. El vincle mare-fill comença des del moment de la concepció. Moltes pors, tensions i inseguretats apareixen durant el procés i Equilibrium volem fer-vos aquest acompanyament global i conscient per afavorir el millor procès possible dels canvis del teu cos i de la teva ment. Cuidarem aquelles zones del teu cos que fàcilment es debiliten durant el procés de l’embaràs.

¿Saps com entrenar durant l’embaràs? ¿Què és millor? ¿Què és apropiat per a tu i pel futur bebè? Acompanya’ns en aquesta nova aventura i et mostrarem com l’exercici físic ha evolucionat per adaptar-se a les teves necessitats. ¿Sabíes que pots controlar la diabetis durant l’embaràs? ¿Prevenir dolors d’esquena? ¿Entrenar el teu bebè abans de que hagi nascut? Tu pots conseguir això i molt més, i nosaltres et mostrarem el camí. Mai la ciència, l’embaràs i l’exercici han estat més units per a tu.

El Pack Embaràs consta dels següents serveis mensualment:

Opció 1 – Classes d’acompanyament en grups reduïts: 2 classes setmanals de “Tono Embaràs” + “P-R-R” (90min / sessió). – Accés gym: Lliure amb supervisió d’un pla d’entrenament. – Entrenador personal: 1 cop al mes

Opció 2 – Classes d’acompanyament en grups reduïts: 2 classes setmanals de “Tono Embaràs” + “P-R-R” (90min / sessió).