ACTIVITAT FÍSICA

L’activitat física és fonamental per a la salut i per a poder gaudir Per això t’oferim diferents serveis per a que puguis escollir el que millor s’ajusti al que estàs buscant.

En tots ells, el nostre equip de Llicenciats en Activitat Física i Fisioteràpia t’acompanyaran i assessoraran en tot moment.

Comptem amb 4 espais dedicats a l’Activitat Fisica: 

  • La nostra sala de fitness a Lleida: 

Un espai funcional de 100m2 on hi trobaràs màquines de fitness d’alta gamma i última tecnologia que estan a la teva disposició.  Gràcies al sistema de reserva de la sala fins a un màxim de 6 persones per hora (complint tots els protocols de la situació actual), pots venir a entrenar de forma tranquil·la, fàcil i segura sense haver d’esperar. 

Un ambient molt proper i amb interacció contínua amb els entrenadors personals, que t’ajudaràn en tot moment per tal que l’execució dels exercicis sigui del tot correcta i efectiva. 

  • La sala Polivalent: 
L’espai on realitzem les classes dirigides de Salut Perineal, Pilates i Esquena Sana. 

d’una vida plena.

  • La Sala Màgica:
Una sala on es respira pura tranquil·litat: espai, llums tènues i un clima relaxant on fem les classes de
  1. Ioga 7
  2. Ioga Nidra
  3. Tallers de Mindfulness
 
 
 
 
  • La Sala d’Entrenament Personal: 

Un espai de més de 40m2 amb el terra de gespa i equipada amb màquines de fitness d’última gamma per realitzar treballs de força i tonificació. 

Tant si vens a la sala de Fitness (amb el pack bàsic, el pack dúo 

Et farem un pla d’entrenament a mida i farem un seguiment evolutiu d’aquest per tal d’anar renovant-lo i acompanyar-te perque facis realitat els teus objectius.

SERVEIS: