IOGA A LLEIDA

IOGA significa, literalment, “UNIÓ”. No és una pràctica on simplement movem el cos realitzant asanes i respirem, sino que és una pràctica on unim el cos, la ment i l’ànima per connectar amb el nostre interior. 

A Equilibrium Cosment Lleida oferim 3 tipus de pràctiques de ioga diferents per a que puguis escollir la que més et ressoni: VINYASA ioga, YIN ioga i ROCKET IOGA. 

VINYASA ioga a Lleida: una pràctica dinàmica on es coordina el moviment de les diferents asanes amb la respiració. Si vols despertar la teva musculatura, mantenir-te amb energia i connectar amb el teu interior, el ioga vinyasa t’encantarà.

ROCKET ioga a Lleida: És una variació de l’ashtanga ioga original: un estil de ioga dinàmic i més potent. Una pràctica molt yang de força i intensitat on es treballen sobretot inversions i balanç de braços. Estimula el teu sistema nerviós, enforteix la musculatura i t’ajuda a donar-te lleugeresa i flexibilitat Si ja has fet ioga abans i vols practicar un estil més dinàmic i potent on treballis obertures i flexions combinat amb la respiració, el ioga rocket està fet per a tu.

YIN ioga a Lleida: És una pràctica estàtica i profunda d’obertura i acceptació. En el Yin ioga, combinem postures i exercicis de respiració. Les postures d’aquest estil busquen la relaxació i l’alliberació. Permet que l’energia vital es mobilitzi, i això revitalitza els órgans, calma la ment i treballa sobre la fascia, els tendons i els lligaments. Si vols connectar amb el teu interior profundament, el Yin ioga t’encisarà.

IOGA - HORARIS

Pots descarregar l’horari en PDF aquí: Horari