PSICOLOGIA

Psicologa a LleidaL’àrea de la Psicologia o de la Ment a Equilibrium Cosment Lleida, dirigida per la psicòloga Judit Querol, vol ajudar a millorar la comprensió, la valoració i la gestió d’aquelles qüestions, situacions, emocions, relacions, entre altres que puguin estar influenciant a cada persona o sistema familiar, laboral o social a l’hora d’aconseguir el benestar de cada persona o sistema. Un servei d’ajuda pensat per a aconseguir un treball introspectiu i de creixement personal.  

Tot el nostre equip de psicòlogues cren un espai segur de reflexió, d’acompanyament i d’autoconeixement. Des d’Equilibrium sabem que el treball de la ment és clau per aconseguir els millors resultats en qualsevol dels objectius que propiciem al centre. 

Una de les eines claus per al nostre treball és el Mindfulness, una tècnica mil·lenària que s’ha occidentalitzat que permet un entrenament mental per aprendre a viure l’aquí i l’ara. És un treball que amb nens es pot començar a treballar de ben petits oferint grans beneficis individuals i familiars. 

A més, utilitzem la tècnica #SHEC per treballar el trauma, les fòbies, les pors, l’ansietat i bloquejos. 

El nostre equip de 4 psicòlogues (expertes en psicoteràpia adulta, infantil, juvenil i logopèdia) està a la teva disposició per al teu benestar emocional. 

 

SERVEIS DE PSICOLOGIA:

Aquests són els serveis de psicologia a Lleida que realitzem: