QUI SOM

ACTIVITAT FÍSICA

L’activitat física es una excel.lent eina terapeutica.  Ens servim de l activitat física per aconseguir l’equilibri cosment . Aquí podràs treballar el teu cos i aconseguir trencar amb aquelles dolències, barreres i limitacions que t’impedeixen treure el teu millor potencial. I tot això ho aconseguiràs gràcies al treball interrelacionat de l’activitat física i la fisioteràpia, i l’activitat física i la psicologia.L’actividat fisica es el complement ideal a les àrees de psicologia, nutrició i fisioteràpia. Connectem el teu cos amb la teva ment per aconseguir així, el teu propi equilibri. Treballem a través d’entrenaments personalitzats on valorarem les teves necessitats físiques, psicològiques i motivacionals. Aprendràs a controlar el teu cos a través de la consciència corporal i mindfullnes. Cada entrenament estarà dissenyat de forma multidisciplinar. Tindràs accés a un gimnàs amb les màquines i el material de fitness més avançat per a que donis el millor de tu. A més d’un seguit de classes dirigides en petits grups.

FISIOTERÀPIA

En aquesta àrea podràs alliberar-te dels teus dolors i lesions múscul-esquelètiques, que complementaràs de forma activa els treballs d’activitat física. Busquem millorar la teva condició física i estructura corporal. T’oferim dos enfocs sinèrgics entre sí; d’una banda, la fisioteràpia passiva, on el professional guia i articula la recuperació a través dels massatges, maniobres manuals i ús de maquinaria especialitats per donar suport a un tractament. Per l’altra banda, la fisioteràpia activa, on t’ajudarem a ser autònom i autosuficient en la teva recuperació. El nostre equip caminarà sempre al teu costat per oferir-te suport però tu ets qui treballa per la teva salut.

Oferim el servei de fisioteràpia de forma externa, per a què gaudeixis d’un servei de qualitat i unes magnifiques instal·lacions.

NUTRICIÓ

En aquesta àrea; salut i benestar són els grans protagonistes. Una alimentació no adequada respon a causes, en gran part, primàries. L’alimentació està íntimament relacionada amb l’estat emocional i el benestar propi. Des d’Equilibrium volem endinsar-nos en les causes primàries que t’impedeixen tenir uns hàbits nutricionals saludables, valorant els teus símptomes. L’alimentació és una conseqüència i no una causa.

Trencarem barreres, propiciarem un canvi d’hàbits diaris i t’ajudarem a tenir les teves pròpies eines per internalitzar-los.

Si tens algun problema de salut no associat a cap mal hàbit nutricional ni emocional, la nutrició pot esdevenir una eina important de millora de la salut.

PSICOLOGIA

On comença i acaba la ment? Aquesta àrea és molt àmplia però coneixem l’estreta relació entre cost i ment. I per això apostem per un treball global. Valorarem les teves expectatives, motivacions, les barreres, hàbits, etc. i dissenyarem el teu entrenament personal així com qualsevol tipus de treball que realitzis a Equilibrium.

A Equilibrium apostem per la família, i volem ser un centre on tots els seus membres hi tinguin cabuda, trobant-hi el seu espai. Equilibrium et facilita la conciliació familiar. Comptem amb una sala de banyeres-spa per a nadons a més d’una sala exclusiva per als infants. Disposem d’instal·lacions pensades per a ells amb treballs d’alta qualitat.

T’ajudarem en la dinàmica familiar del dia a dia facilitant-te qualsevol tipus de consulta de psicologia, avaluació i tractament, ja sigui individual o familiar.

HI HA UNA FORÇA MÉS PODEROSA QUE EL VAPOR,
ELECTRICITAT I ENERGIA ATÒMICA:
ES DIU VOLUNTAT”

Albert Einstein

El NOSTRE EQUIP