Taller "Les veus que hi ha dins d'una mare" de Cristina Salvia

Aquest taller vivencial té l’objectiu d’integrar les diferents veus i experimentar la coherència que sorgeix del propi interior quan no ens identifiquem amb cadascuna de les veus que tenim les mares en el nostre interior.

En el taller, volem que les mares puguin reconèixer el mecanisme que crea la contradicció interna i puguin entendre’l i resoldre’l.

T’ha passat mai que et sembla que tinguessis diverses veus que parlen dins del teu cap?

T’ha passat mai que has pensat o sentit alguna cosa i quasi immediatament, apareix una altra veu interna que diu: “això no ho hauries d’estar

Ser mares ens fa prendre moltes decisions, assumir responsabilitats, canvis i incerteses. I tot això ho fem amb contradiccions, dubtes i inseguretats.

L’objectiu d’aquest taller és el d’aprendre una manera d’integrar les diferents veus i experimentar la coherència que sorgeix del propi interior quan no ens identifiquem amb cadascuna de les veus que tenim les mares en el nostre interior.

Volem que les mares puguin reconèixer el mecanisme que crea la contradicció interna i puguin entendre’l i resoldre’l.

Per això, creem un ambient de confiança, sense judicis i amb el màxim respecte per a que les veus de les mares siguin les protagonistes. Utilitzem tècniques psico-corporal i un exercici de visualització guiada. Acompanyem a les mares en la seva expressió per a facilitar-la, i dirigim amb preguntes clau per a que puguin resoldre la tensió interna.

Altres mares que ja han assistit al taller diuen això:

“En en final me sentí muy aliviada, en paz con mi ser madre.”
“L’experiència la vaig viure molt positivament i m’ha resultat útil per entendre algunes experiències interiors.”

Som Matriusques, un projecte dirigit a les mares per a que puguin connectar amb el potencial intern de creixement i curació que tots tenim i està disponible en els moments de crisis i dificultats, especialment en aquest moment únic de la maternitat i la criança.

Cristina Salvia, mare, psicòloga sanitària, Master en Psicoteràpia Humanista i en Psicoteràpia Integral, especialitzada en Psicoteràpia del Trauma i Mindfulness. Professora de Ioga Iyengar. Fundadora i directora de Matriusques.

https://es.linkedin.com/in/cristina-salvia-3093a320

DISSABTE 12 DE NOVEMBRE DE 10 A 12H

C/ RIU EBRE, 31-33   LLEIDA

Preu: 15€. 
         20€ si vens amb el teu fill (oferim servei d’atenció infantil)

Informació i inscripcions a:

973 606 119

info@equilibriumcosment.com

www.equilibriumcosment.com

Facebook
Twitter

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ